Stołówka - jadłospis
- Po22. 12.
- Nieczynna
- Wt23. 12.
- Nieczynna
- Śr24. 12.
- Nieczynna
- Cz25. 12.
- Nieczynna
- Pt26. 12.
- Nieczynna
- So27. 12.
- Nieczynna
- Ni28. 12.
- Nieczynna
Alergeny
Alergeny podane są w nawiasach. W jadłospisie oznaczono alergeny zgodnie z załącznikiem II rozporządzenia 1169/2011 w sprawie przekazywania Konsumentom informacji na temat żywności.
GRAMATURA:
1. Klasy I-III: mięso/ ryba 110g, ziemniaki/ kasze/ ryż/ makaron 170g, surówka 90g, danie jednogarnkowe 320g, kompot/ woda 200ml, zupa 300ml
2. Klasy IV-VIII: mięso/ ryba 160g, ziemniaki/ kasze/ ryż/ makaron 250g, surówka 130g, danie jednogarnkowe 480g, kompot/ woda 200ml, zupa 400ml